Anaokulu ve 1. Sınıf Öğrencilerimiz “Cumhuriyet Coşkusunda El Ele” Etkinliğindeydi

34

Her iki yerleşkemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 102. yılı kutlamaları kapsamında, anaokulu 6 yaş grubu öğrencilerimiz ile 1. sınıf öğrencilerimiz, 27 Ekim Pazartesi günü bir etkinlik gerçekleştirdi.

Etkinlik süresince anaokulu 6 yaş grubu öğrencilerimiz, “Atatürk’ün En Sevdikleri” konulu sohbetler ile Atatürk’e dair duydukları sevgiyi ve edindikleri bilgileri paylaştı. Bu buluşma, öğrencilerimizin Atatürk’ü yakından tanımalarına ve iş birliği kültürünü geliştirmelerine katkı sağladı.

Etkinlik kapsamında, 6 yaş grubu öğrencilerimiz “Cumhuriyet” temalı afişlerini ziyaret ettikleri ilkokul 1. sınıf öğrencilerimize hediye etti. 1. sınıf öğrencilerimiz ise “Atatürk’ün En Sevdikleri” konulu resim çalışmalarını anaokulu 6 yaş grubu öğrencilerimize armağan etti.

Etkinliğin tüm fotoğraflarını buradan görebilirsiniz.