Öğrencilerimiz ‘Kelime Oyunu’ Etkinliğinde Bir Araya Geldi

36

Her iki yerleşkemizdeki ortaokul 5. sınıf öğrencilerimiz, 22 Haziran Pazartesi günü düzenlenen “Kelime Oyunu” etkinliğinde bir araya geldi.

Etkinlik, Levent Yerleşkemizde Kültür Merkezi K2’de, Tepeören Yerleşkemizde ise Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Öğrencilerimiz yarışmada, Türkçe dersinde ikinci dönem boyunca okudukları kitaplardan öğrendikleri ve defterlerinin “Sözlük” bölümüne kaydettikleri sözcüklerden sorumlu oldu. Sınıflarda gerçekleştirilen ön elemeler sonucunda seçilen öğrencilerimiz, yarışmaya sınıflarını temsilen katıldı.

Yarışmada Levent Yerleşkemizden İpek Aygün (5B) ve Güneş Gülan (5G), Tepeören Yerleşkemizden ise Melis İrem Somel (5D) birinci oldu.

“Kelime Oyunu” etkinliği, öğrencilerimizin sözcük dağarcıklarını kullanma, okudukları metinlerden edindikleri bilgileri hatırlama ve Türkçe dersinde kazandıkları birikimleri pekiştirme fırsatı bulmalarına katkı sağladı.

Etkinliğin tüm fotoğraflarına buradan ulaşabilirsiniz.